Indglasning af terasse udviskar grænsen mellem ude og inde

SPECIALISTER I GLAS

Overvejer du at indglasere din terasse, altan eller taget på din villa? Med os på Sunparadise bliver det nemt at skabe en dejlig indglasrum, det forlænger udendørssæsonen, uanset vejret. Vores løsninger findes i mange modeller, der kan tilpasses dine unikke behov.

En glasudestue præcis som du ønsker det

Oplev foråret lidt tidligere og nyd hverdagens luksus med en glasudestue eller en indglasset terrasse – grillaftener om sommeren, lange morgenmad på weekenden eller fredelig aftenlæsning. Derudover øger det værdien af din bolig. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at realisere dine drømme!

Sunparadise – Forbedring af livskvaliteten siden 1985

Sunparadise hed oprindeligt Windoor, og har tilbudt indglasning af villaer, altaner og lejligheder siden 1985. Egen produktion i Polen og Tyrkiet gør det muligt for os at holde priserne nede, samtidigt med at du får glas i topkvalitet. Lad dig inspirere af vores referenceprojekter, og se frem til en længere udendørssæson nu.

Glaseret terrasse med folde- eller skydedøre?

Hvilken type glasdøre ønsker du til din glaseret terrasse eller værelse? Vælg mellem glasoverfalder med skydesystem, foldesystem eller stabile skydesystemer – eller en kombination af flere systemer for maksimal valgfrihed og komfort. For at opnå det bedst mulige resultat er det også vigtigt at overveje:

  • Bygger du en tilbygning til huset, eller bliver det en selvstændig udestue?
  • Bygger du fra bunden eller ud fra en eksisterende ramme?
  • Hvor isoleret skal din udestue være?

Vores forhandlere er altid i nærheden af dig

Vores forhandlere giver dig rådgivning om alt fra den bedste indglaserede altan til hvordan du ansøger om byggetilladelse. Vi er tilgængelige i hele landet og hjælper dig hele vejen fra idé til færdig indglasning.

Find en forhandler

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler