UDVISK GRÆNSEN
MELLEM INDE OG UDE

Få den udestue,
du ønsker dig

Vi er eksperter i udestuer, som vi skræddersyer til dine forhold. Det giver dig en bedre og mere bæredygtig løsning, samtidig med at du sparer penge.

Vælg mellem uisolerede, halvisolerede eller fuldt isolerede udestuer, så du kan glæde dig til at forlænge udesæsonen allerede nu.

Derfor skræddersyer vi alle vores udestuer

Erfaringen har lært os, at et billigt byggesæt ofte skal suppleres efterfølgende. Resultatet bliver, at den billige løsning slet ikke bliver så billig endda. I flere tilfælde kan det også være både svært og tidskrævende at skulle implementere de ekstra løsninger.

Det kræver også typisk, at man bliver nødsaget til at gå på kompromis med både kvalitet og æstetik, hvilket kan skabe frustration i stedet for glæde, når uderummet står færdigt.

Skræddersyet produktion for effektive løsninger

Normalt ville en tilpasset løsning være dyrere, men ikke hos Sunparadise. Vi har tilpasset hele vores produktionsapparat til at kunne levere skræddersyede løsninger – vi producerer simpelthen ikke andet. Alt, hvad vi laver, bliver specialfremstillet.

Du kan dertil lægge vores to moderne og toptunede produktionsenheder i Polen og Tyrkiet. Resultatet er en høj effektivitet, hvor prisen på den skræddersyede skandinaviske kvalitet sagtens kan udfordre de billige byggesæt fra start til slut.

NOGLE SPØRGSMÅL
TIL AT STARTE MED

For at planerne om en udestue for alvor begynder at tage form, er der et par grundlæggende spørgsmål, der skal besvares.

1

Skal du lave en tilbygning til huset eller bliver det en fritliggende udestue?

2

Bygger du fra bunden eller tager du udgangspunkt i en eksisterende ramme?

3

Og hvor isoleret vil du have din udestue?

Fra vindbeskyttelse til fuldt isoleret

Hvilken type isolering ønsker du til din udestue? Du kan vælge slet ikke at isolere den, men kan også både gå efter en halvisoleret eller fuldt isoleret udestue. Sammen med dig vælger vi den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Uisoleret

En uisoleret udestue er som en stærk vind- og vejrbeskyttelse – den forlænger forårs- og efterårssæsonen, men bliver kølig om vinteren.

Halvisoleret

En halvisoleret udestue kan opvarmes, holdes frostfri om vinteren og behagelig, når solen skinner.

Fuldt isoleret

En fuldisoleret udestue bliver en naturlig del af huset og udvider det eksisterende boligareal med samme høje standard.

Forskellige løsninger til alle behov

Hos Sunparadise kan du vælge mellem en række forskellige løsninger, der giver dig lige præcis den udestue, du drømmer om. Nogle af mulighederne tæller: Fritstående pergola, tag samt mulighed for at vælge glasflader med diverse skydedørssystemer, foldesystemer og stabelbare skydedørssystemer – du kan også vælge en kombination af flere systemer. Alle systemer har deres fordele, alt afhængigt af dine præferencer.

Skydedørssystemer

Skydedøre er nemme at åbne og lukke. De er det perfekte valg, når du ønsker større glasflader.

Foldesystemer

Foldesystemer består af flere sektioner, men kan åbnes helt, så du får en større og mere åben overflade.

Stabelbare skydedørssystemer

De stabelbare skydedørspartier er den mest eksklusive løsning i sortimentet. De kan blandt andet indbygges, så glasset trylles væk i en indbygning.

Hvilken løsning passer bedst til dine behov?

Du finder vores forhandlere over hele landet. De står klar til at give dig gode råd og tips om de enkelte løsninger, men kan også vejlede dig i forhold til byggetilladelser.

Find forhandler

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler