SKAB EN OASE I DIN LEJLIGHED
MED EN INDFALDET BALKON

SPECIALISTER
I INDFÆLDNING

Med erfaring siden 1985 er vi Sveriges førende specialist inden for indfældning af altaner, terrasser og udendørsområder. Sunparadise, tidligere kendt som Windoor, skræddersyr indfaldne altaner, der tilføjer et strejf af luksus til din hverdag i lejligheden. Vi hjælper både ejere af andelsboliger, hele andelsboligforeninger og udlejningsejendomme - nemt, prisvenligt og med høj trivselsfaktor.

Kontakt os allerede i dag for en løsning, der passer til dine unikke behov.

KOMFORTABELT, SMART
OG BÆREDYGTIGT

En indfaldet balkon har mange fordele udover det åbenlyse: muligheden for at nyde et uderum og dermed forlænge sommersæsonen. En sådan fordel er de reducerede energiomkostninger, der opstår, da en indfaldet altan fungerer som ekstra isolering og dermed reducerer opvarmningsomkostningerne.

Oplev glæden ved et ekstra rum, hvor du kan gøre, hvad du vil. Du kan f.eks. dyrke planter, bruge altanen som opbevaringsplads eller ekstra lager om vinteren eller skabe et uderum til kæledyr

DERFOR SKRÆDDERSYR VI
ALLE VORES INDFÆLDNINGER

Ingen altan, terrasse eller udendørsområde er helt ens – og derfor er skræddersyede løsninger den hurtigste vej til et prisvenligt, effektivt og vellykket resultat.

Vi hos Sunparadise har konstrueret vores to topmoderne produktionsenheder i Polen og Tyrkiet baseret på kundetilpassede løsninger. På den måde får du en indfaldet altan af skandinavisk kvalitet til den lavest mulige pris, hvor vi har fuld kontrol over hver fase af produktionsprocessen.

GLASNING AF ALTAN
I ANDELSBOLIG

En indfaldet altan i en andelsbolig kræver en byggetilladelse. Hvis du bor i en andelsboligforening, hvor nogle af naboerne har glasning på deres lejlighedsaltaner, er der allerede udstedt byggetilladelser. Skal det være med eller uden profiler i dit hus? Kig på naboens løsning og tal med foreningens bestyrelse om, hvad byggetilladelsen siger, så du ved, hvad der gælder.

HVILKEN LØSNING PASSER BEDST TIL DIG?

Vores forhandlere giver dig råd og tips om alt lige fra at få den bedste indfaldne altan til, hvordan du ansøger om byggetilladelse. Vi er tilgængelige i hele landet og hjælper dig hele vejen fra idéen til den første kop kaffe i dit nye hyggelige rum.

Find en forhandler

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler