Med glasvægge skaber du en verden af lys og rum derhjemme

Glasvægge i skandinavisk kvalitet
der kan ses og mærkes

Udforsk vores kombinationer af glasvægge til villaer. Åbn dit udestue eller terrasse om sommeren og nyd en oase indendørs om vinteren. Vores elegante glasløsninger med smarte finesser gør det ekstra dejligt at komme hjem. Glasvægge med skydedøre til terrassen, foldesystem eller måske en pergola med glasvægge? Vi skræddersyer en løsning efter dine ønsker.

Hvor skal man starte, og hvad er vigtigt at overveje? Vores forhandlere er placeret fra Ystad i syd til Kiruna i nord. De hjælper dig gerne med rådgivning om alt fra byggetilladelser til opmålinger.

Kontakt os

Hvilken type isolering ønsker du?

Et vigtigt valg er, om din udestue skal være fuldt isoleret, delvist isoleret eller uisoleret.

Uisoleret udestue

En uisoleret udestue skal betragtes som en kraftig vejr- og vindbeskyttelse, der er perfekt, når man ønsker at forlænge sæsonen og nyde udendørslivet uanset vejret. Du har heller ikke behov for at opvarme rummet i de koldere årstider.

Delvist isoleret udestue

En delvist isoleret udestue er perfekt, hvis du ved, at du ikke vil bruge udestuen så meget i de koldere måneder, men ønsker muligheden for at opvarme den ved særlige lejligheder orangeri / perfekt til vinteropbevaring af haveplante

Fuldt isoleret udestue

Du vælger den fuldt isolerede løsning, hvis udestuen skal være lige så varm som resten af huset året rundt. Den indglaserede udestue bliver så en naturlig forlængelse af det eksisterende hus med samme høje standard. En hyggelig, isoleret udestue kan også øge værdien af dit hjem.

Skræddersyede glasvægge med skydedøre, der indbyder naturen

Store glasvægge med skydedørspartier indbyder naturen og giver de bedste muligheder for dagslys derhjemme. Vi hos Sunparadise er stolte af vores skræddersyede løsninger, ved at tilpasse en personlig indglasning til netop din villa bliver det flot og holdbart – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får ikke kun et elegant look til dit hjem, du åbner også op for en helt ny verden af muligheder.

Vælg mellem skyde- eller foldesystemer

Sunparadise tilbyder glasvægge, som du kan åbne på forskellige måder. Vil du gerne kunne åbne nemt med skydedøre? Eller åbne fuldt op ved at skyde dørene til siden og samle glaspartierne på ét sted? Ved at vælge mellem vores skyde- eller foldedøre tager du det første skridt til at realisere din udestuevision. Bladr igennem eksempler som:

FIESTA 42

Fleksibelt og robust foldesystem

GSW 17

Helt glasdør til større udestue

Termoslide 80

Skydesystem til varme udestue

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler