Realisér dine drømme
om indelukket udestue

Hvilken type udestue
skal du vælge?

Indelukket udestue med infrarød varme eller kun udestue om sommeren?
Når du planlægger din udestue, er det godt at tænke over, hvordan du ønsker at bruge den. Er det vigtigt for dig at kunne bruge udestuen året rundt, eller vil du bruge den som f.eks. koldt opbevaringsrum om vinteren?

Disse indledende spørgsmål afgør måske den vigtigste beslutning
– nemlig om din udestue skal være fuldt isoleret, delvis isoleret eller ikke-isoleret.
Vores forhandlere findes i hele landet og hjælper dig gerne med rådgivning.

Kontakt os

Tre typer
isolering til udestue

Ikke-isoleret udestue

En ikke-isoleret udestue bør betragtes som en kraftig beskyttelse mod vejr og vind, der er perfekt, når man ønsker at forlænge sæsonen og nyde udendørslivet uanset vejret. Du har heller ikke behov for at opvarme rummet i de koldere årstider.

Delvis isoleret udestue

En delvis isoleret udestue er perfekt, hvis du ved, at du ikke vil bruge udestuen så meget i de koldere måneder, men vil have mulighed for at varme den op ved særlige lejligheder.

Fuldt isoleret udestue

Du vælger den fuldt isolerede løsning, hvis udestuen skal være lige så varm som resten af huset året rundt. Den indelukkede udestue bliver så en naturlig forlængelse af det eksisterende hus med samme høje standard. En hyggelig, isoleret udestue kan også øge værdien af dit hjem.

Udestuevægge med
foldbare eller skydedøre?

Når du planlægger din udestue, vælger du mellem foldbare og skydedøre. Med skydedøre åbner du nemt ved at skyde dørene til siden. Hvis du vil åbne maksimalt, skubber du bare dørene til siden og samler glasvæggene et eller flere steder. Fordelen er, at dørene ikke optager plads i rummet.

Tænk på møbleringen

Foldbare døre åbner du ved at folde dørene til siden. Det betyder, at du kan åbne væggene i udestuen maksimalt ved at fastgøre de foldede døre til en væg ved siden af.

Når du vælger mellem skydedøre og foldbare døre, er det godt at tænke på, hvordan du vil indrette udestuen. Hvis der er pladsmangel, kan skydedøre være et godt alternativ. Hvis du vil kunne åbne maksimalt, er foldbare døre måske den bedste løsning for dig.

Sveriges førende ekspert
inden for indelukkede udestuer til lejligheder og huse

Sunparadise har realiseret udestuedrømme siden 1985. Da igen altan, terrasse eller udendørsområde er helt ens, tilbyder vi skræddersyede løsninger – for et vellykket resultat, der føles godt. Vi hjælper dig med alt fra enkelte udestuevægge til tag og isolering. Bli inspireret af f.eks.:

Heltglas skydevæg GSW 17

En elegant løsning til større udestuer.

PRIME

Skråt glastag, der kan bygges på eksisterende bygning i forskellige variationer.

Supertherm 80

Fuldt isoleret udestue

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler