Opdag vores altanrækværk til alle typer af ejendomme

Kvalitetsrækværk til jeres ejendom

Udforsk Sunparadises udvalg af altanrækværk. Vi er Sveriges førende specialist inden for altanrækværk til alle typer af ejendomsprojekter - både moderne nybyggeri og klassisk arkitektur. Husets udseende og jeres ønsker afgør, om det skal være et standardrækværk eller en unik specialdesignet løsning.

Vores forhandlere er glade for at hjælpe dig med ideer

Sunparadise har ikke kun markedets bredeste sortiment af altanrækværk til kommercielle ejendomme. Vi hjælper også ejerforeninger og ejendoms ejere med ideer og inspiration, der gør altanerne til en aktiv del af facader. Vores forhandlere findes over hele Sverige og besvarer gerne spørgsmål.

Find en forhandler

Altanrækværk med mange kombinationsmuligheder

Hos Sunparadise finder du stilfulde altanrækværk og modeller, der er designet uden synlige skruer eller popnitter. Alle vores rækværkssystemer findes i mange forskellige variationer af beklædning og håndlister, hvilket giver os stor kapacitet til at imødekomme dine behov. Vi tilbyder f.eks.:

WD650 Standardrækværk

Läs mer

Med en stabil ramme af strækmateriale aluminiumsprofiler. Disse kombineres med beklædning af gitterpind, lamineret glas, plademateriale eller metal.

Windoor 660 WinRail

Läs mer

Er en moderne og funktionel rækværkskonstruktion. Systemet består af aluminiumsrækværk med skjulte monteringer, der kan kombineres med beklædning i glas eller andre materialer.

Skandinavisk topkvalitet til konkurrencedygtige priser

Med vores specialdesignede altaninglasninger og altanrækværk får I skandinavisk topkvalitet til branchens mest konkurrencedygtige pris. Sunparadise har egne produktionsfaciliteter i Polen og Tyrkiet, hvor vi har fuld kontrol over hvert eneste trin i processen. Det betyder, at vores kunder får facade løsninger til lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Rækværk til altaner, gangarealer, terrasser og franske altaner

Siden 1985 har Sunparadise tilbudt altanrækværk til lejligheder med lang levetid, der løter arkitekturen. Alle rækværk kan naturligvis suppleres med vores specialdesignede indglasningssystemer. Kom til os med jeres udfordring, så hjælper vi jer med at løse den. Vi leverer altanrækværk til f.eks.:

Loftgangeren

Terrasser

Franske altaner

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler