SKYDESYSTEM AABNER OP OG GIVER MERE PLADS

Vi realiserer dine drømme
om en indrammet balkon

Grib chancen for at indramme din balkon med glas-skydedøre fra Sunparadise. Skyd let glasdørene sammen for at åbne op og nyd solnedgangen, mens du spiser middag på balkonen. Vi skræddersyer en balkonløsning, der øger livskvalitet i dit hjem. Velkommen til at udforske vores forskellige glas-skydesystemer til lejlighedsbalkoner!

Hvad skal jeg overveje for at få bedst mulige ruder til indglasning? Vores forhandlere hjælper dig gerne med rådgivning om alt fra byggetilladelser til opmålinger. Der er placeret i hele Sverige fra Ystad i syd til Kiruna i nord.

Kontakt os

Hvilken type glas-skydesystem ønsker du?

Det første valg, når du vælger et skydesystem, er typen af profil, glasset skal have. Hvis du bor i en flerfamiliebolig, er der normalt krav om, at det skal være et profilfrit system eller en med rammer, der installeres på balkonen. Spørg din forening eller udlejer, hvad der gælder.

Skydeglas uden profil

Indramning uden profiler giver din balkon en mere rummelig og luftig følelse. Du kan også nyde en panoramisk udsigt over dine omgivelser uden nogen rammer, der skæmmer udsigten. Desuden får facaden et elegant udseende, der kun giver minimale ændringer til arkitekturen.

Skydeglas med smal profil

Smal profil betyder, at rammen omkring glasset er meget tynd, normalt mellem 10-20 millimeter tyk. Du får store glasarealer og maksimalt lysindfald. Indramningen beskytter også bedre mod sne og regn end profileringsfri skydedøre og giver desuden en mere stabil løsning.

Skydeglas med bred profil

En bred profil har en større ramme omkring glasset, hvilket giver øget stabilitet og en mere robust følelse. Brede profiler gør dem perfekte til brug under koldt og blæsende vejrforhold. I vores skydesystem kan der tilføjes en foldbar luge som ekstraudstyr for at lette vinduespudsningen.

Din ekspert i skydedøre og vinduer til balkoner

Siden 1985 har vi hos Sunparadise tilbudt skydedøre og vinduer til balkoner af førende kvalitet. Vi er med dig hele vejen fra konsultation til det færdige resultat og skræddersyer en løsning, der passer perfekt til din balkon. Lad os hjælpe dig med at skabe en dejlig oase til middage, stille øjeblikke eller dyrkning. Besøg gerne vores inspirationsside, hvor du finder artikler om livet med indrammet balkon.

Elegante glas-skydedøre
med kvalitet, der ses og mærkes

Windoor 450 Lux

Det nye brugervenlige og rammeløse skydesystem

GSW 17

Helglas skydesystem, der kan fås med eller uden profil

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler