FOLDESYSTEM TIL ALLE SMAKE

Foldbare glasdøre giver en indglasering af altanen med en sofistikeret følelse

Tag din altan til næste niveau med et smukt indglasningsfoldesystem. Åbn op for maksimalt lys med smarte foldbare glasdøre og inviter solen og naturen ind i dit hjem. Sunparadise har specialiseret sig i skræddersyede foldesystemer til altaner siden 1985 og hjælper dig gerne med at forvandle din altan til en afslappende oase. At indglasning giver god beskyttelse mod støj, gør ikke tingene værre.

Sunparadise- forhandlerne rådgiver dig gerne om alt hvad du har brug for til din indækkade altan. Forhandlerne findes i hele Sverige, fra Ystad i syd til Kiruna i nord.

Kontakt os

Hvilken type foldbare glasdøre ønsker du?

Det første valg, når du vælger et foldesystem, er hvilken type profil, glasset skal have. Overvej, at der kan være krav om et profilfrit system, hvis du bor i en ejerlejlighed. Tjek med din forening eller udleje, hvad der gælder.

Foldesystem uden profil

Indramning uden profiler giver din balkon en mere rummelig og luftig følelse. Du kan også nyde en panoramisk udsigt over dine omgivelser uden nogen rammer, der skæmmer udsigten. Desuden får facaden et elegant udseende, der kun giver minimale ændringer til arkitekturen.

Foldesystem med smal profil

Smal profil betyder, at rammen omkring glasset er meget tynd, normalt mellem 10-20 millimeter tyk. Du får store glasarealer og maksimalt lysindfald. Indramningen beskytter også bedre mod sne og regn end profileringsfri skydedøre og giver desuden en mere stabil løsning.

Foldesystem med bred profil

En bred profil har en større ramme omkring glasset, hvilket giver øget stabilitet og en mere robust følelse. Brede profiler kan også have bedre isoleringsegenskaber, hvilket gør dem perfekte til brug under kolde vejrforhold.

En smidig og elegant løsning
- til en uovertruffen pris

Skyd de foldbare glasdøre til siden for at lade en frisk brise komme ind og bevare den smukke udsigt. Følelsen af at være udendørs, samtidig med at du er indendørs, giver en dejlig følelse af frihed. Fold glasskiverne ind igen, når du vil lukke eller have dørene delvis åbne. Vi hos Sunparadise er stolte af vores skræddersyede altanløsninger. Fordi vi har fuld kontrol over hvert trin i produktionen, kan vi presse priserne uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Stilfulde foldedøre i glas med kvalitet, der kan ses og mærkes

Windoor 410

Fuldt glaseret og vendbart foldesystem

FIESTA 42

Et komplet foldesystem med mange muligheder

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler