ALTANLØSNINGER / FACADER (projekt)

Indglasning og rækværk
til alle etageejendomme

Vi har været på markedet siden 1985 og er i dag en af Nordens førende specialister inden glasinddækkede altaner, terrasser og udestuer samt altanrækværk. Vi skræddersyer æstetiske og prisvenlige løsninger til såvel boligejere som boligforeninger og udlejningsejendomme.ALTANRÆKVÆRK

Klassisk standardløsning
eller det nyeste design?

Sunparadise er en af Nordens førende specialister i altanrækværk til alle former for ejendomme – de kan både designes til nutidens arkitektur, men også i en mere klassisk stil, hvis den ældre ejendom står over for en renovering.

Vi har været i branchen siden 1985 og tilbyder rækværk af en meget høj kvalitet til altaner, lofter, terrasser og franske altaner – du kan således forvente en lang levetid på de enkelte produkter. Giv os et indblik i din udfordring, og så hjælper vi dig med at løse den.

Sådan får du den bedste altanløsning

Sunparadise tilbyder ikke kun markedets bredeste udvalg af altanrækværk – vi hjælper også boligforeninger og boligejere med at indhente idéer og inspiration, så altanerne kan blive en aktiv del af husfacaden.

Vi har altanrækværk, der passer til både renoveringsprojekter og nybyggerier. Husets arkitektur og dine ambitioner afgør, om det skal være en standardløsning eller et unikt skræddersyet design.

Alle rækværk kan glasinddækkes

Alle vores rækværksystemer fås i en række forskellige varianter, når det bl.a. kommer til beklædning. Vi tør derfor også godt love, at vi har en løsning til alle.

De forskellige rækværkløsninger kan naturligvis også suppleres med vores indglasningssystemer, som nemt monteres indvendigt eller udvendigt på det eksisterende rækværk. Kort sagt får du kvalitetsprodukter til dit kommende projekt.


INDGLASNING AF ALTANER

Sveriges bedste
inden for indkøb


Uanset om du er boligejer eller medlem af et boligselskab, kan det være betryggende at vide, at Sunparadise år efter år har vundet ”HBV’s indkøb af indglasning til altaner”. Årsagen er lige så nem at forklare, som den er svær at kopiere: Hos os får du skræddersyet skandinavisk topkvalitet til fornuftige priser.

Øger værdien og reducerer omkostningerne

Indglasning af altaner er en værdiskabende foranstaltning for alle ejendomme – og udover den stigende komfortfaktor for beboerne, reduceres energiudgifterne ligeledes, fordi en altan med glas fungerer som ekstra isolering.

Derfor skræddersyer vi alle vores løsninger

Ikke to altaner eller terrasser er ens – og derfor er skræddersyede løsninger den hurtigste vej til et prisvenligt og vellykket slutresultat.

Eftersom vi har tilpasset hele vores produktionsapparat til skræddersyede løsninger på vores to moderne og toptunede produktionsenheder i Polen og Tyrkiet, kan vi tilbyde skandinavisk kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler