Lad altanen blive en del af boligen

Specialister
i indglasning af altaner

Vi har været i branchen siden 1985 og er i dag en af Nordens førende specialister i indglasning af altaner og terrasser.

Vi skræddersyer æstetiske og prisvenlige løsninger til såvel boligforeninger som boligejere.

Komfortable, smarte og bæredygtige løsninger

Indglasning af altanen har en række fordele: Først og fremmest får du et langt bedre udsyn, så du kan nyde udemiljøet i endnu højere grad. Samtidig kan du nedsætte energiomkostningerne, da indglasningen fungerer som en ekstra isolering og dermed reducerer udgifterne til opvarmning.


Derfor skræddersyer vi alle vores løsninger

Ikke to altaner eller terrasser er ens – og derfor er skræddersyede løsninger den hurtigste vej til et prisvenligt, effektivt og vellykket slutresultat.

Eftersom vi har tilpasset hele vores produktionsapparat til skræddersyede løsninger på vores to topmoderne produktionsenheder i Polen og Tyrkiet, kan vi tilbyde en skandinavisk kvalitet, der fra start til slut har øje på prisen.

Når du bor i en boligforening

En altan med indglasning kræver som regel en byggetilladelse, men du kan naturligvis leje dig ind et sted, hvor der allerede er givet byggetilladelse til flere af naboerne. Skal du vælge en løsning med eller uden profiler? Tjek naboens løsning, og tal med boligforeningen om, hvad byggetilladelsen tillader.

Løsninger
til alle behov

Vi har en altanløsning til alle behov og forhold. Uden aluminiumsprofil, med smal profil eller bred profil? Du kan selvfølgelig også selv vælge, om du ønsker et enkelt glas – eller om det skal deles op i mindre dele. Det er også helt og holdent dit valg, om du er mest til skydedørssystemer eller foldesystemer – eller en kombination.

Skydedørssystemer

Skydedøre er nemme at åbne og lukke. De er det perfekte valg, når du ønsker større glasflader.

Foldesystemer

Foldesystemer består af flere sektioner, men kan åbnes helt, så du får en større og mere åben overflade.

Hvilken løsning passer bedst til dine behov?

Vores forhandlere giver dig hellere end gerne gode råd og tips. Få hjælp til at finde den bedste løsning, samt hvordan du indhenter en byggetilladelse. Du kan finde os over hele landet, hvor vi hjælper dig hele vejen - fra idéen til den første kop kaffe i dit nye hyggelige uderum.

Kontakt os

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler