FACADELØSNINGER

Erhvervsejendomme, der styrker det enkelte brand

Vi styrker den enkelte virksomhed ved at tilbyde elegante glas- og aluminiumsfacader til erhvervsejendomme – der kan skabes skræddersyede løsninger efter de ønsker og krav, der gælder for hvert enkelt byggeprojekt. Så skab attraktive bygninger, der øger virksomhedens værdi. Alt sammen til en uovertruffen pris.

Et komplet udvalg fra førende leverandører

Hos Sunparadise kan vi tilbyde et komplet udvalg af facader, vinduer, indgangspartier, skyde- og foldedøre samt aluminiumsprofiler fra branchens førende leverandører såsom Sapa, Schüco, Wicona, Aluproof og Reynaers. Det er noget af dét, der gør os unikke.

Glasset bliver blandt andet leveret af Pilkington og Pressglass, men fleksibilitet er vores motto. Ønsker du at købe glasset via en anden kanal, er det helt fint, blot du bestiller profilerne hos os.

Vi producerer alt efter skandinaviske standarder og anvender løsninger fra blandt andet Assa og Adjufix. Så vis os dit projekt. Vores store viden er ikke bare en ren facade!

Skræddersyet kvalitet betaler sig

Vores produktionsenheder i Polen og Tyrkiet er veletablerede i Skandinavien. Hele sortimentet holder naturligvis den højeste kvalitet i forhold til brandklasser, sikkerhed og isolering.

Bredde, ekspertise, topmoderne teknologi og egenproduktion gør os derfor til et oplagt valg for dig, der ønsker skræddersyede løsninger i skandinavisk kvalitet, og hvor prisen stadig er konkurrencedygtig.

Find vores forhandlere over hele landet – vi hjælper dig fra start til slut.

Finde forhandler